JAC Oost-Brabant

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het JAC.
Nieuwsberichten uit de regionale JAC’s vertellen je over het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk, over nieuwe projecten, vacatures of activiteiten.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, JAC-standpunten, JAC-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als JAC een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.
06.04.18

Vanaf woensdag 2 mei kan je alle diensten van CAW Oost-Brabant in Tienen terugvinden op hetzelfde adres. We nemen dan onze intrek op de vernieuwde Hertogensite op de hoek van de Hennemarkt en de Onze-Lieve-Vrouwbroedersstraat. 

23.03.18

Twee jaar na de aanslagen op 21 maart 2016 in Maalbeek en Zaventem zijn de juridische, praktische en emotionele gevolgen nog altijd voelbaar.

14.03.18

We nodigen u graag uit voor een bijzondere avond. 

Een avond waarop we u een verhaal zullen vertellen. Over een man een vrouw en een verloren kind.  

15.11.17

“Lichtjes, Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt er zelf eentje zijn.” 

Geef eens een lichtje cadeau! 

 Kom binnen en vraag ernaar. 

Pagina's

Filter

CAW Inzicht

Schrijf je in voor de CAW Inzicht. Met dit magazine houden we jou op de hoogte van CAW-nieuws en -thema's. Je vindt er informatie over onze werking, onze plannen en ambities, onze kijk op moeilijkheden waarmee mensen in onze regio kampen en nog veel meer.

In de kijker