JAC Oost-Brabant

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het JAC.
Nieuwsberichten uit de regionale JAC’s vertellen je over het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk, over nieuwe projecten, vacatures of activiteiten.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, JAC-standpunten, JAC-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als JAC een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.
15.11.17

“Lichtjes, Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt er zelf eentje zijn.” 

Geef eens een lichtje cadeau! 

 Kom binnen en vraag ernaar. 

07.11.17

De drukke eerste lijn wordt hertekend. Kunnen eerstelijnszones de weg wijzen naar een meer coherent zorgaanbod?

Onze directeur, Bert Lambeir, schreef een Analyse XL voor Sociaal.net.

23.10.17

Het Woonanker past vanaf 1/11/2017 zijn uren aan en doet op maandag, dinsdag en vrijdagmorgen een uurtje vroeger open – om ook een uurtje vroeger te sluiten. Zo passen we ons aan aan de openingsuren van het OCMW Leuven – dat van 12u tot 13u sluit.  

18.09.17

In het Centrum Algemeen Welzijnswerk, CAW, is iedereen welkom met om het even welke welzijnsvraag. Een moeilijke relatie, financiële of administratieve problemen, eenzaamheid, dak- en thuisloosheid, problemen in het gezin. Je kan er terecht voor informatie, advies en begeleiding.

Pagina's

Filter

CAW Inzicht

Schrijf je in voor de CAW Inzicht. Met dit magazine houden we jou op de hoogte van CAW-nieuws en -thema's. Je vindt er informatie over onze werking, onze plannen en ambities, onze kijk op moeilijkheden waarmee mensen in onze regio kampen en nog veel meer.

In de kijker